תבשיל בשר בקר ,פול ירוק ועלי חובזה
מרכיבים: (6-8 מנות):
- 2 קילו בשר בקר לקדרה חתוך לקובניות בנוניות
- 2 בצל חתוך גס
- חצי קילו פול ירוק בתרמיל חתוך באורך 3 סמ
- 250 גרם עלי חובזה מופרדים מהגבעול ושטופים
- 5-7 שני שום קצוצים גס
- כף שורש גינגר מגורד
- כוס עלי נענע קצוצים
אופן הכנה:
מחממים סיר שטוח (סוטאז) מוסיפים שמן זית ומטגנים את הבצל עד להשחמה קלה.מכניסים לסיר את הבשר וצורבים אותו מכל הכיוונים.מוסיפים שום, פול . מערבבים כדקה, מוסיפים את התבלינים והנענע ומערבבים שוב.ממלאים מים כמעט עד סוף התבשיל (להשאיר 1 ס"מ)מביאים לרתיחה מכסים ומעבירים לתנור שחומם מראש על 150 מעלות למשך כשעתיים וחצי – שלוש. ומגישים…

צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי – שיתוף פעולה עם אתר ״השולחן״