תבשיל בשר בקר, פול וחובזה

תבשיל בשר בקר ,פול ירוק ועלי חובזה


מרכיבים: (6-8 מנות):

  • 2 קילו בשר בקר לקדרה חתוך לקובניות בנוניות
  • 2 בצל חתוך גס
  • חצי קילו פול ירוק בתרמיל חתוך באורך 3 סמ
  • 250 גרם עלי חובזה מופרדים מהגבעול ושטופים
  • 5-7 שני שום קצוצים גס
  • כף שורש גינגר מגורד
  • כוס עלי נענע קצוצים

אופן הכנה:

מחממים סיר שטוח (סוטאז) מוסיפים שמן זית ומטגנים את הבצל עד להשחמה קלה.מכניסים לסיר את הבשר וצורבים אותו מכל הכיוונים.מוסיפים שום, פול . מערבבים כדקה, מוסיפים את התבלינים והנענע ומערבבים שוב.ממלאים מים כמעט עד סוף התבשיל (להשאיר 1 ס"מ)מביאים לרתיחה מכסים ומעבירים לתנור שחומם מראש על 150 מעלות למשך כשעתיים וחצי – שלוש. ומגישים…

צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי – שיתוף פעולה עם אתר ״השולחן״

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה