אסאדו

המתכון שלנו ל-

אסאדו

אסאדו בתנור


מצרכים:

  • 1 קילו אסאדו (לבקש מהקצב להוציא את העצם ולחתוך את הנתח ל4-6 חתיכות גדולות)
  • 1 בצל גדול חתוך גס
  • 5 עגבניות בשלות חתוכות גס
  • 4 שיני שום פרוסות
  • חצי בקבוק יין אדום
  • כפית שטוחה סומק
  • כפית שטוחה מלח
  • חצי כפית פלפל
  • כפית שטוחה פפריקה אדומה מתוקה
  • כפית זרעי כוסברה טחונים

אופן ההכנה:


בסיר סוטאג' מטגנים מעט את הבצל מוסיפים שום ואת הבשר וצורבים קלות.
לאחר מכן מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומוסיפים את העגבניות ומערבבים שנית. מוסיפים את היין ומים כך שיכסו את הבשר ומביאים לרתיחה בלי מכסה.
לאחר הרתיחה מכסים ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך רבע שעה. מנמיכים את החום ל120 מעלות וממשיכים לבשל למשך כ-3 שעות.
לאחר שהסיר מתקרר מפרקים עם הידיים את הבשר ובמידה ונותרו הרבה נוזלים, ניתן לבשל על הגז על אש נמוכה לצמצום.

הצעת הגשה:


לערבב את הבשר עם פסטה/ ניוקי/ אורז לבן או להניח על פירה.

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן