סלט ט"ו בשבט

סלט ט"ו בשבט


מצרכים:

  • חצי כוס פריקי גרוס בינוני מבושל – לחכות שיתקרר
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה של טעם הטבע
  • חצי כוס נענע קצוצה של טעם הטבע
  • רבע כוס כוסברה קצוצה של טעם הטבע (לא חובה)
  • חצי בצל סגול חתוך לפסים דקים
  • 1 גבעול בצל ירוק חתוך לעיגולים
  • 10 יח' אגוזי לוז לחתוך לחצאים
  • חופן צנוברים קלויים (קלייה ביתית)
  • 4 יחידות משמש מיובש חתוך לריבועים קטנים
  • 3 תאנים מיובשות חתוך לריבועים קטנים
  • 1 תפוז מפולט
  • שמן זית
  • 2 קורט סומק
  • 2 קורט מלח
  • קורט פלפל
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:


בקערה מערבים יחד את כל המרכיבים, מוסיפים את התבלינים, שמן זית ומיץ לימון ומערבבים בעדינות. מעבירים לצלחת הגשה ובתאבון .

ט"ו בשבט שמח ☺

המתכון בשיתוף פעולה עם טעם הטבע

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה

    דילוג לתוכן