סלט ט"ו בשבט
מצרכים:
- חצי כוס פריקי גרוס בינוני מבושל – לחכות שיתקרר
- חצי כוס פטרוזיליה קצוצה של טעם הטבע
- חצי כוס נענע קצוצה של טעם הטבע
- רבע כוס כוסברה קצוצה של טעם הטבע (לא חובה)
- חצי בצל סגול חתוך לפסים דקים
- 1 גבעול בצל ירוק חתוך לעיגולים
- 10 יח' אגוזי לוז לחתוך לחצאים
- חופן צנוברים קלויים (קלייה ביתית)
- 4 יחידות משמש מיובש חתוך לריבועים קטנים
- 3 תאנים מיובשות חתוך לריבועים קטנים
- 1 תפוז מפולט
- שמן זית
- 2 קורט סומק
- 2 קורט מלח
- קורט פלפל
- מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:
בקערה מערבים יחד את כל המרכיבים, מוסיפים את התבלינים, שמן זית ומיץ לימון ומערבבים בעדינות. מעבירים לצלחת הגשה ובתאבון .
ט"ו בשבט שמח ☺

המתכון בשיתוף פעולה עם טעם הטבע
