מתכון דגים של שישי חריימה

מצרכים:

  • 3 דגים מפולטים (דניס, לברק)
  • 2 בצלים פרוסים
  • 6 שיני שום פרוסים דק
  • 4 פלפלים אדומים פרוסים דק
  • 1 פלפל חריף או לפי הטעם
  • 2 כפות לימון כבוש קצוץ
  • 5 עגבניות קצוץ כמו לסלט
  • חצי כוס שמן זית
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס 
  • כף גדושה פפריקה אדומה מתוקה 
  • כפית סומק לא חובה 
  • צרור כוסברה קצוצה גס

אופן הכנה:

בסיר סוטאז מחממים שמן זית. מוסיפים בצל עד להזהבה יפה ומוסיפים את הפלפלים האדומים ואת השום. לאחר 5 דקות מוסיפים את התבלינים ואת הפלפל החריף ומערבבים. כעבור 2 דקות מוסיפים את העגבניות והלימון כבוש, מערבבים ונותנים להתבשל כמה דקות.. לאחר מכן מוסיף כוס מים, מערבבים נותנים לזה לרתוח ואז מניחים את הכוסברה ואת הפילה דג מעל, שהעור כלפי מעלה..

אש גבוה 5 דקות ומנמיכים לעוד עשר דקות.. מומלץ להגיש עם חלה של שישי.

תהנו! 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
דילוג לתוכן