סביצ'ה סלמון טרי
מצרכים:
- 150 גרם סלמון טרי – ללא העור פרוס לפרוסות דקות דקות
- פרי עונה חמצמץ – פרי הדר/ ענבים/ תותים/ קיווי ועוד…
- פיסטוק טחון/ צנוברים שלמים קלויים (קלייה ביתית ללא מלח)
- קורט מלח גס
- קורט פלפל
- קורט סומק
- עלי נענע קצוצים
- שמן זית
- לימון
אופן ההכנה:
בצלחת הגשה שטוחה פורסים את חתיכות הסלמון על כל הצלחות, מעל מפזרים את פרי העונה שבחרנו, מלח, פלפל, סומק, לימון ושמן זית (לפי הסדר שכתוב).
מעל הכל מפזרים פיסטוק/ צנובר ונענע.
מוכן להגשה ☺