סביצ׳ה סלמון

סביצ'ה סלמון טרי


מצרכים:

  • 150 גרם סלמון טרי – ללא העור פרוס לפרוסות דקות דקות
  • פרי עונה חמצמץ – פרי הדר/ ענבים/ תותים/ קיווי ועוד…
  • פיסטוק טחון/ צנוברים שלמים קלויים (קלייה ביתית ללא מלח)
  • קורט מלח גס
  • קורט פלפל
  • קורט סומק
  • עלי נענע קצוצים
  • שמן זית
  • לימון

אופן ההכנה:


בצלחת הגשה שטוחה פורסים את חתיכות הסלמון על כל הצלחות, מעל מפזרים את פרי העונה שבחרנו, מלח, פלפל, סומק, לימון ושמן זית (לפי הסדר שכתוב).
מעל הכל מפזרים פיסטוק/ צנובר ונענע.

מוכן להגשה ☺

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה