רוטב פסטו

רוטב פסטו עם קישואים צרובים וצנוברים


מתכון ל2-3 מנות


מצרכים:

  • 1 צרור בזיליקום טרי
  • 3 גבעולים בצל ירוק חתוכים גס
  • שמן זית
  • 2 קורט מלח
  • קורט פלפל
  • 2-3 שיני שום
  • 4 קישואים בינוניים חתוכים לעיגולים דקים
  • 4 פטריות חתוכות לרצועות
  • צנוברים קלויים (קלייה ביתית ללא מלח)

אופן ההכנה:


במעבד מזון מכניסים את הבזיליקום, מלח, פלפל, שום ומפעילים את המעבד מזון ובהדרגה מזליפים שמן זית עד לקבלת מרקם משחתי.
את הקישואים צורבים משני הצדדים במחבת מחוממת עם מעט שמן זית עד להשחמה קלה, שיישארו קראנצ'ים ולא יתרככו מדי.
לאחר מכן מוסיפים לקישואים את הבצל הירוק והפטריות ומקפיצים יחד לעוד כ3 דקות.
מעבירים את הרוטב פסטו למחבת מחממים ומוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבים היטב.
מעבירים לצלחות אישיות ומפזרים מעל צנוברים וגבינת פטה למי שאוהב ☺

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה