תבשיל בשר אוסובוקו

תבשיל אוסובוקו ביין אדום

מצרכים

  • 1.5 קילו אוסובוקו
  • 2 כוסות יין אדום
  • 2 מקלות סלרי קצוץ גס
  • 3 מקלות בצל ירוק קצוץ גס
  • 2 בצל לבן קצוץ גס
  • 4 תפוחי אדמה מקולף וחצוי לחצי
  • 3 עגבניות בשלות קצוצות גס
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית סומק
  • חצי כפית זרעי כוסברה קצוץ
  • חצי כפית זרעי כמון קצוץ
  • חצי כפית זרעי שומר קצוץ
  • 2 כפות פפריקה אדומה מתוקה 
  • 5 שיני שום קצוץ גס
  • שליש כוס שמן זית לטיגון הבצל


אופן הכנה

בסיר סוטאג' מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל הלבן, לאחר דקה מוסיפים את הבצל הירוק והסלרי לאחר 2 דקות של עירבוב מדי פעם מוסיפים את התבלינים כולל השום. מערבבים למשך דקה ומוסיפים את הבשר. לאחר מכן משבצים בין לבין את חצאי תפוחי האדמה ומעל הכל את העגבניות. מוסיפים את היין האדום ומביאים לרתיחה. לאחר מכל מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר מביאים לרתיחה ומכניסים לתנור שחומם מראש על חום מעלות. לאחר חצי שעה מנמיחים את חום התנור ל150 מעלות למשך 3 שעות.תהנו 

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
Shopping Cart
דילוג לתוכן