מצרכים:
- 160 גרם שקדים טחונים
- 90 גרם קמח שיבולת שועל
- 2.5 -3 כפיות אבקת אפיה
- גרידה מתפוז שלם
- חצי כוס + 2 כפות מיץ תפוזים
- מעט תמצית וניל
- חצי כוס מייפל אפשר טיפה יותר למתיקות
- 3 ביצים L או 3 M וכף שמנ"ז
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים היבשים, מוסיפים את המרכיבים הרטובים ומערבבים טוב טוב עד למרקם אחיד. מעבירים לתבנית אינגלייש קייק עם נייר אפייה, מפזרים מעל חופן שקדים/ אגוזים קצוצים. מחממים מראש תנור ל- 180 מעלות 30- 35 דק'( תלוי בתנור) לבדוק עם קיסם שיוצאים פירורים קצת לחים.
מוציאים ומניחים להתקרר.
מומלץ עם כוס תה חמה ומפנקת, תהנו