עוגת תפוזים של נטאלי

מצרכים:

  •  160 גרם שקדים טחונים
  • 90 גרם קמח שיבולת שועל
  • 2.5 -3 כפות שטוחות אבקת אפיה
  • גרידה מתפוז שלם
  •  חצי כוס + 2 כפות מיץ תפוזים 
  • מעט תמצית וניל
  •  חצי כוס מייפל אפשר טיפה יותר למתיקות
  • 3 ביצים L או 3 M וכף שמנ"ז

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים היבשים, מוסיפים את המרכיבים הרטובים ומערבבים טוב טוב עד למרקם אחיד. מעבירים לתבנית אינגלייש קייק עם נייר אפייה, מפזרים מעל חופן שקדים/ אגוזים קצוצים. מחממים מראש תנור ל- 180 מעלות 30- 35 דק'( תלוי בתנור) לבדוק עם קיסם שיוצאים פירורים קצת לחים. 

מוציאים ומניחים להתקרר. 

מומלץ עם כוס תה חמה ומפנקת, תהנו 🍊

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
Shopping Cart
דילוג לתוכן