עוגת תפוזים של נטאלי

המתכון שלנו ל-

עוגת תפוזים של נטאלי

מצרכים:

  •  160 גרם שקדים טחונים
  • 90 גרם קמח שיבולת שועל
  • 2.5 -3 כפיות אבקת אפיה
  • גרידה מתפוז שלם
  •  חצי כוס + 2 כפות מיץ תפוזים 
  • מעט תמצית וניל
  •  חצי כוס מייפל אפשר טיפה יותר למתיקות
  • 3 ביצים L או 3 M וכף שמנ"ז

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים היבשים, מוסיפים את המרכיבים הרטובים ומערבבים טוב טוב עד למרקם אחיד. מעבירים לתבנית אינגלייש קייק עם נייר אפייה, מפזרים מעל חופן שקדים/ אגוזים קצוצים. מחממים מראש תנור ל- 180 מעלות 30- 35 דק'( תלוי בתנור) לבדוק עם קיסם שיוצאים פירורים קצת לחים. 

מוציאים ומניחים להתקרר. 

מומלץ עם כוס תה חמה ומפנקת, תהנו 

 

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן