כנאפה מתכון

ביקשתם כל כך יפה!!!

הכנאפה שלנו

חומרים:

  • לתבנית קוטר 25 סמ
  • 150 גרם שערות קדאיף טריות
  • 150 גרם גבינת ג'בני
  • 100 גרם חמאה טובה
  • 3/4 כוס סוכר
  • קצת חלווה

הוראות הכנה:

לחתוך את הגבינה כמו לסלט ולשים אותה בקערה עם מים רותחים, לאחר שהמים יתקררו לסנן את הגבינה ולשטוף אותה במים קרים.

להמיס במיקרו את החמאה אבל לא לשרוף אותה.
לשים בתבנית חצי מכמות החמאה המומסת
ולעשות שהיא תהיה על כל תחתית התבנית.
מרפדים עם קצת פחות מחצי של שערות הקדאיף את תחתית התבנית.

לפזר את כל הגבינה על שערות הקדאיף בצורה שווה .

לקחת את יתר שערות הקדאיף ולפזר מעל הגבינה ולהדק קצת,
את יתר החמאה לזלף מעל השערות.

לחמם תנור ל200 מעלות ולהכניס את התבנית,
זה מוכן כאשר החלק העליון שחום יפה.

בנתיים ממיסים בסיר את הסוכר ו3/4 כוס מים עד שהסוכר מומס.

שזה יוצא מהתנור שופכים את מי הסוכר בצורה שווה על השערות ואז מעל את החלווה ולהגיש.

יש לכם כנאפה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
Shopping Cart
דילוג לתוכן