קרמבל תפוחים
תבנית 25/30
רכיבים לשכבת התפוחים:
- 7 – 8 תפוחים גרנד סמיט מקולפים וחתוכים לקוביות של 1.5 סמ על 1.5 סמ
- 150 גרם סוכר לבן/חום
- 2 כפות מיץ לימון
- 1.5 כפות אבקת קינמון
- קורט הל טחון (לא חובה)
בקערה מערבבים את כל המרכיבים ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה
רכיבים לקרמבל:
- 150 גרם סוכר
- 150 גרם קמח
- 150 גרם חמאה
הוראות הכנה:
במעבד מזון מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת קרמבל. מעבירים את הקרמבל למקפיא לרבע שעה או עד שניתן לגרד אותו בפומפיה על החורים הגדולים מגרדים את הקרמבל מעל התבנית עם התפוחים באופן אחיד. מחממים תנור ל190 מעלות לכ20 עד 25 דקות עד שהקרמבל מקבל צבע יפה. מוציאים, נותנים לעוגה להצטנן כמה דקות ומגישים… כמה שזה טעים!
