קולרבי מדורה

המתכון שלנו ל-

קולרבי מדורה

חומרים:

  • 2 קולורבי שלמים
  • ריבוע קטן של פטה טובה
  • חופן צנובר קלוי
  • קורט סומק
  • קורט מלח גס
  • קורט פלפל צילי גרוס
  • שמן זית לפי הטעם

 

על תבנית לתנור עם נייר אפייה מניחים את הקולורבי ומזלפים מעט שמן זית ומחסים בנייר כסף, מכניסים לתנור שחומם על 220‪ מעלות למשך 45 דקות עד שעה לאחר מכן מעלים את חום התנור ל250 מעלות ומורידים את נייר הכסף..

נותנים לקולורבי לקבל צבע יפה עד שרוף מעט ואז מוציאים.. זה בערך רבע שעה.בצלחת הגשה פורסים את הקולורבי לעיגולים בעובי 1 סמ ומסדרים בצלחת ההגשה.מעל מפוררים את הפטה שלנו, את יתר התבלינים וקצת שמן זית.תהנו ותספרו איך יצא לכם

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן