קולורבי מדורה

חומרים:

  • 2 קולורבי שלמים
  • ריבוע קטן של פטה טובה
  • חופן צנובר קלוי
  • קורט סומק
  • קורט מלח גס
  • קורט פלפל צילי גרוס
  • שמן זית לפי הטעם

על תבנית לתנור עם נייר אפייה מניחים את הקולורבי ומזלפים מעט שמן זית ומחסים בנייר כסף, מכניסים לתנור שחומם על 220‪ מעלות למשך 45 דקות עד שעה לאחר מכן מעלים את חום התנור ל250 מעלות ומורידים את נייר הכסף..

נותנים לקולורבי לקבל צבע יפה עד שרוף מעט ואז מוציאים.. זה בערך רבע שעה.בצלחת הגשה פורסים את הקולורבי לעיגולים בעובי 1 סמ ומסדרים בצלחת ההגשה.מעל מפוררים את הפטה שלנו, את יתר התבלינים וקצת שמן זית.תהנו ותספרו איך יצא לכם🌼🌿🌼🌿

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
דילוג לתוכן