חומרים:
- 2 קולורבי שלמים
- ריבוע קטן של פטה טובה
- חופן צנובר קלוי
- קורט סומק
- קורט מלח גס
- קורט פלפל צילי גרוס
- שמן זית לפי הטעם

על תבנית לתנור עם נייר אפייה מניחים את הקולורבי ומזלפים מעט שמן זית ומחסים בנייר כסף, מכניסים לתנור שחומם על 220 מעלות למשך 45 דקות עד שעה לאחר מכן מעלים את חום התנור ל250 מעלות ומורידים את נייר הכסף..
נותנים לקולורבי לקבל צבע יפה עד שרוף מעט ואז מוציאים.. זה בערך רבע שעה.בצלחת הגשה פורסים את הקולורבי לעיגולים בעובי 1 סמ ומסדרים בצלחת ההגשה.מעל מפוררים את הפטה שלנו, את יתר התבלינים וקצת שמן זית.תהנו ותספרו איך יצא לכם