מרק אפונה ותרד

מרכיבים:

  • 1 קילו אפונה טרייה
  • 3 גזרים חתוכים לסלט קטן
  • 1 זר תרד טרי שטוף 
  • 4-5 מקלות סלרי + העלים חתוך גס
  • 1 שורש סלרי חתוך גס
  • 7 שיני שום פרוסות
  • 2 בצל לבן חתוך גס
  • 2 גבעולי בצל ירוק חתוך גס
  • 2 ליטר מים
  • 1.5 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל
  • כורכום טרי מגורד לפי הטעם
  • ג'ינג'ר טרי מגורד לפי הטעם

אופן ההכנה: 

מטגנים בצל בסיר גדול עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים את כל שאר המרכיבים ואת התבלינים ומערבבים. מבשלים למשך כ5-7 דק'.מוסיפים 2 ליטר מים, מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה סגור כשעה וחצי על אש קטנה – בינונית. בעזרת בלנדר מוט טוחנים את הירקות עד למרקם הרצוי. אם יש צורך מוסיפים בשלב הזה עוד מים ותבלינים 🍵

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
Shopping Cart
דילוג לתוכן