מרק אפונה ותרד

המתכון שלנו ל-

מרק אפונה ותרד

מרכיבים:

  • 1 קילו אפונה טרייה
  • 3 גזרים חתוכים לסלט קטן
  • 1 זר תרד טרי שטוף 
  • 4-5 מקלות סלרי + העלים חתוך גס
  • 1 שורש סלרי חתוך גס
  • 7 שיני שום פרוסות
  • 2 בצל לבן חתוך גס
  • 2 גבעולי בצל ירוק חתוך גס
  • 2 ליטר מים
  • 1.5 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל
  • כורכום טרי מגורד לפי הטעם
  • ג'ינג'ר טרי מגורד לפי הטעם

אופן ההכנה: 

מטגנים בצל בסיר גדול עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים את כל שאר המרכיבים ואת התבלינים ומערבבים. מבשלים למשך כ5-7 דק'.מוסיפים 2 ליטר מים, מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה סגור כשעה וחצי על אש קטנה – בינונית. בעזרת בלנדר מוט טוחנים את הירקות עד למרקם הרצוי. אם יש צורך מוסיפים בשלב הזה עוד מים ותבלינים 

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן