סלט ריג'לה

סלט ריג'לה בריא


מצרכים:

  • חבילת עלי ריג'לה
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • כפית סומק טרי
  • חצי כפית מלח גס
  • רבע כפית פלפל שחור
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 3 כפות שמן זית

הוראות הכנה

לקצוץ גס את ענפי הריג'לה כולל ענפים להעביר לקערת ערבוב עם הבצל. להוסיף תבלינים לערבב טוב ולהעביר לצלחת הגשה. הריג'לה מאוד בריאה וניתן להוסיף אותה לתבשיל או לכל סלט שעושים.. מומלץ ממש! תהנו 

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
Shopping Cart
דילוג לתוכן