רכיבים:
- 2 תפוחים אדמה חתוכים לריבועים
- 1.5 על 1.5 ס"מכוס שמיר קצוץ
- 1 בצל קצוץ דק
אופן הכנה
מחממים תנור לחום 250 מעלות. בתבנית מסדרים את ריבועי תפוח האדמה ומשמנים בזמן זית, חצי כפית מלח גס, רבע כפית פלפל שחור ומערבבים שהכל יהיה משומן. מכסים בנייר כסף ולתנור..אחרי 20 דקות מוציאים את התבנית בודקים שאחד מריבועי תפוח האדמה רך. במיה, וכן מחזירים לתנור להשחמה קצרה בלי נייר הכסף. לאחר שהוצאנו את המגש מהתנור נותנים לתפוחי האדמה להתקרר ומעבירים אותם לקערת עירבוב עם השמיר והבצל הקצוצים..מערבבים ומגישים.
הולך מצוין עם לימון כבוש וכף שמנת חמוצה או לבנה. תהנו!!