לחם ללא גלוטן

המתכון שלנו ל-

לחם ללא גלוטן

לחם מכוסמת ירוקה- ללא גלוטן

מתכון ל-2 תבניות אינגליש קייק

רכיבים:

  • כוסמת ירוקה 500 גרם – יש לקנות שקית של 500 גר'
  • גרעיני דלעת + גרעיני חמניה 3/4 כוס ביחד
  • זעתר – הצמח טרי או מיובש(לא חובה) כף וחצי
  • מלח – כפית
  • מים 1 כוסות

אופן ההכנה:

משרים כוסמת ירוקה במים ללילה (ממלאים קצת מעל הקו העליון של הכוסמת)
בבוקר למחרת, מסננים את הנוזלים, מעבירים למעבד מזון וטוחנים.
לאחר דקה מוסיפים כוס מים בהדרגה עד שמתקבל מרקם קטיפתי אחיד.
מעבירים לקערה שקופה, מכסים עם ניילון נצמד ומחזירים למקרר לבין 12-24 שעות עד שיש טיפה בועות בצדדים של הקערה.
לאחר מכן מוציאים מהמקרר, מוסיפים מלח + התוספות ומערבבים טוב.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק 3/4 + גובה.
מכניסים מכוסה לתנור על 200 מעלות ל-25 דקות. מוציאים את התבנית מורידים את המכסה ומחזירים לתנור לעוד 30 דקות על חום של 175 מעלות.
מוציאים מחכים שיתקרר ופורסים

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן