מאפה תרד גבינות בבצק פילו

המתכון שלנו ל-

מאפה תרד גבינות בבצק פילו

מצרכים:

  • תרד חצי קילו שטוף
  • 2 בצלים
  • 2 שיני שום
  • 100 גרם גבינת מנצ'גו/ כל גבינה קשה
  • 200 גרם גבינה בולגרית קשה
  • 150 גרם חמאה ממוסת/ שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • תבנית עם שוליים גבוהים

אופן ההכנה:

מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את השיני שום חתוכות לפרוסות ואת התרד ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים.
מניחים בצד להתקרר ולאחר מכן מוסיפים את הגבינות מגורדות ומערבבים בעדינות. קורט מלח וחצי כפית פלפל שחור.
מניחים דף פילו על משטח ומברישים בחמאה. מניחים עליו דף נוסף ומורחים גם אותו בחמאה.
בצד הקרוב אלינו מסדרים את המילוי לרוחב ומשאירים את הדפנות ריקות. מגלגלים כלפי חוץ ובאמצע מקפלים את הדפנות פנימה.
מגלגלים לשבלול ומניחים בתבנית משומנת. ממשיכים לשבלול הבא עד שנגמר המילוי.
מברישים למעלה עם חמאה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200° ל20 דק' או עד שמשחים.

בתאבון

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן