סלט סלקים צלויים עם פומלה

סלט סלקים צלויים עם פומלה


מצרכים:

  • 2 סלקים בינוניים לאחר בישול ומקולפים
  • 5 פלחי פומלה קלופים
  • 1 בצל סגול חתוך לרצועות
  • 250 גרם גבינת ג'יבני (גבינה ערבית)
  • חופן עלי חובזה
  • חופן אגוזי מלך קלויים
  • 2 קורט מלח
  • קורט פלפל
  • 3 קורט סומק
  • מיץ לימון
  • שמן זית

אופן ההכנה:


את הסלק המבושל מחלקים ל8 פלחים שווים, מסדרים בתבנית עם ניר אפייה ומתבלים בשמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 250 מעלות עד לצריבה קלה.
בקערה מערבבים את עלי החובזה, פומלה, בצל סגול, תבלינים, שמן זית ולימון.
מסדרים בצלחת הגשה ומניחים את פלחי הסלק. בוצעים את הגבינה מעל ומפזרים אגוזי מלך.

צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי – שיתוף פעולה עם אתר ״השולחן״

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה

    דילוג לתוכן