חומרים:
3-4 כפות שיבולת שועל
כף שטוחה גוג'י בריז
1 כפית קקאו אבקה
1 כפית קקאו ראו ניבס פתיתים
2 כפות שטוחות כוסמת ירוקה לא מבושלת
כף שטוחה קשיו/ אגוזים/ שקדים
1-2 תמר מג'הול מגולען – להמתקה להמיס בשיבולת שועל כשהיא חמה
גרעיני דלעת – כף
פתיתי/ שבבי קוקוס – כף שטוחה
הוראות הכנה:
* על בסיס מים או חצי מים חצי חלב סויה/ חלב שקדים ללא סוכר – לפי העין והמרקם הרצוי
מכניסים את השיבולת שועל והכוסמת לקערה, מוסיפים מים חמים + חלב סויה/ שקדים(לא חובה)
את התמר מכניסים ללא הגרעין ומועכים אותו עד שהוא נמס.
מוסיפים את 2 סוגי הקקאו מערבבים, מכסים ומחכים 5 דקות!
לאחר מכן מכניסים את כל התוספות…
*אופציה נוספת:
להוסיף חצי בננה חתוכה או חצי תפוח מגורד – במקום הגוג'י בריז ולפזר מעל מעט קינמון – במקום האבקת קקאו נא.
בתאבון ☺