קרפצ'יו תאנים של קיץ
מתכון לצלחת הגשה אחת שטוחה
מצרכים:
- 3-4 תאנים טריות
- גבינת ג'יבנה/ פטה מפוררת – לפי הטעם
- חופן צנובר קלוי
- 2- 3 קורט גרידת לימון
- שמן זית
- קורט מלח גס
- עלי נענע טריים
אופן ההכנה:
חותכים את הקצוות של התאנים וממשיכים לחתוך לעיגולים יחסית דקים.
מניחים בצפיפות על הצלחת, עד שהיא מכוסה לגמרי.
מפזרים מעל באחידות את יתר המרכיבים ומזלפים מעט שמן זית לסיום.
הצעת הגשה:
במידה ויש דג טרי, ניתן לחתוך דק ולהניח מעל התאנים ואז לפזר את יתר המרכיבים.