שולבטו מתכון

תבשיל שולבטו

מצרכים

  • 2 כוסות בורגול עדיף בלאדי
  • 4 עגבניות בשלות מגורדות בפומפייה
  • 2 בצל חתוך כמו לסלט ומטוגן
  • 3 קישואים חתוכים לריבועים קטנים
  • 2 גזר מגורד בפומפייה
  • 1 כפית בהרט טוב
  • חצי כפית כמון טחון
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס 
  • חצי כוס שמן זית לטיגון הבצל
  • 4 כוסות מים מהברז

הוראות הכנה

בסיר מטגנים את הבצל עם שמן זיתלאחר השחמה קלה מוסיפים את הקישואים והגזר מערבבים כ2 דקות ומוסיפים את הבורגול והתבלינים, מערבבים 2 דקות נוספות ומוסיפים את העגבניות המגורדות כולל כל הנוזלים, ממשיכים לערבב כדקה ומוסיפים את המים.מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש נמוכה.מוכן לאחר חצי שעה.אחרי רבע שעה לבדוק אולי צריך להוסיף עוד קצת מים ולפני שמורידים מהאש לטעום לראות שהבורגול רך ומוכן.. במידה ולא נשאיר לעוד כמה דקות רק חשוב לבדוק את מצב המים שלא יישרף.מומלץ להגיד עם סלט קצוץ וטחינה טובה

תהנו ובתאבון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
Shopping Cart
דילוג לתוכן