שולבטו מתכון

תבשיל שולבטו

מצרכים

  • 2 כוסות בורגול עדיף בלאדי 
  • 5 עגבניות בשלות קצוצות
  • 3 קישואים חצויים ופרוסים דק
  • 3 גזרים חצויים ופרוסים דק
  • 2 בצל לבן קצוץ דק
  • 3 שני שום קצוץ דק
  • 1 כפות מלח שטוחה
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית בארט טוב !
  • חצי כפית סומק לקישוט
  • בהגשה פטרוזילה קצוצה .

הוראות הכנה

בסיר עם שמן זית מטגנים את הבצל לאחר שמקבל צבע יפה מוסיפים את הקישוא, הגזר והשום מערבבים כדקה ומוסיפים את התבלינים. מערבבים לדקה ומוסיפים את העגבניות מערבבים ונותנים לעגבניות להוציא את הנוזלים שלהם למשך 3 או 4 דקות אפשר לסגור את הסיר בזמן הזה . לאחר מכן להוסיף את הבורגול ולערבב לדקה עכשיו ניתן להוסיף 4.5 כוסות מים , להביא לרתיחה ולהנמיך לאש הכי קטנה זמן בישול בערך 40 דקות אבל תלוי בבורגול שקנינו עם הוא מלא או רגיל שווה לבדוק בטעימה מהסיר העם הבורגול רך והאם לא נותרו מים בסיר וככה לראות מתי מוכן . מומלץ להגיש עם פטרוזיליה קצוצה מעל וקערה קטנה של טחינה לעשיתם . תהנו מלא ✨☘️✨

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן