ריבת חצילים

המתכון שלנו ל-

ריבת חצילים

ריבת חצילים מתכון :

חומרים:

  • קילו חצילים קטנים שזאת העונה והיא קצרה
  • 600 גרם סוכר לבן
  • כפית קטנה של אבקת קינמון
  • 5 מקלות ציפורן

הוראות הכנה:

מנקבים את כל החצילים עם מזלג בסיר עם כל החצילים ממלאים מים עד למעלה ומרתיחים על האש.
חוזרים על פעולה זאת פעמיים להוציא את המרירות שיש בחציל, לאחר מכן מכניסים את כל החצילים לסיר שטוח מדליקים על אש קטנה, ומוסיפים את הסוכר, קינמון והציפורן נותנים לזה להיות על אש נמוכה כחצי שעה, מדי פעם ניתן לערבב בעדינות עם כף עץ. מורידים מהאש ומעבירים לצנצנת שעברה עיקור ונקיון סוגרים נותנים לזה להתקרר על השיש ולאחר מכן למקרר לעוד 2-3 ובתאבון.

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן