קונפי כרישה

המתכון שלנו ל-

קונפי כרישה

מצרכים

  • 3 כרישה חתוך לעיגולים של 4 ס״מ
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית

הוראות הכנה

בתבנית גובה 10 סמ בערךלשבץ את הכרישה עומדת אחד ליד השנייה צמוד. מעל מעט מלח גס, מעט פלפל שחור ושמן זית עד גובה הכרישה. 

מכניסים לתנור על חום 150‪  מעלות למשך שעה. 

הצעת הגשה ניתן להגיש בצלחת עם קצת פטה מעל ופלפל חריף או להוסיף לצלחת מרק סמיך לפני הגשה.

תהנו מלא!

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן