קבב בורי

מתכון קבב דג

לכ-20 יח'

חומרים:

  • 4 פילטים של בורי נקיים מעור ועצמות וקצוצים דק בסכין.
  • 1 חציל גדול שרוף על אש גלויה, מקולף, קצוץ ומסונן מנוזלים.
  • 2 יחידות בצל לבן גדול קצוץ ומטוגן עד להשחמה.
  • צרור פטרוזיליה שטוף וקצוץ.
  • חצי צרור נענע שטוף וקצוץ.
  • 3 שיני שום כתושות.
  • מלח פלפל ושמן זית.

הוראות הכנה:

מערבבים היטב את כל המרכיבים ויוצרים קציצות בעזרת ידיים רטובות.
עושים "סגירה" לקציצות על מחבת עם שמן זית כחצי דקה מכל צד. מסדרים על תבנית עם נייר אפייה ומסיימים בתנור בעשר דק של צלייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
דילוג לתוכן