פלאפל

המתכון שלנו ל-

פלאפל

350 גרם גרגירי חומוס
מושרים לילה ולהחליף מים כל כמה שעות
במעבד מזון מכניסים צרור
כוסברה וצרור פטרוזיליה וחצי צרור נענע
ניתן לשנות כמויות לפי האהבה שלכם.
קוצצים את עשבי התיבול טוב טוב
ומעבירים לקערה גדולה .
מכניסים את גרגרי חומוס למעבר המזון
ומפעילים על לקבלת כמו בורגול גס
ומעבירים לקערה עם העשבי תיבול
מתבלים במלח , פלפל שחור ,סומק וקצת כמון
ולשים למשך 2 דקות טוב טוב
מכינים כדורים על מגש עם נייר אפיה ומכניסים לחצי שעה למקרר להתגבשות .
מחממים שמן זית כן שמן זית!!!
מטגנים כל פעם כמה כדורים עד לקבלת צבע יפה ומעבירים למסננת .
מכינים טחינה וסלט ויושבים לאכול
תהנו מלא!

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן