לימונים כבושים מתכון
חומרים:
- 9 לימונים צהובים מלאים במיץ.
- 4.5 כפות מלח גס
- זרעי כוסברה
- זרעי שומר
- חצי כפית פפריקה אדומה
הוראות הכנה:
לחתוך את הלימונים לעיגולים של חצי ס"מ
לשים בכלי ערבוב
להוסיף את המלח,זרעי כוסברה,זרעי שומר והפפריקה
לערבב טוב
בצנצנת נקייה להכניס את הלימונים אחד על השני ולסגור אותה לשלושה ימים
לאחר שלושה ימים לדחוף את הלימונים עם היד שעליה כפפה כדי לא לגעת ישירות בלימונים
להוסיף מיץ לימון עד לכיסוי הלימונים ומעל להוסיף שמן זית כדי שהחמצן לא יבוא במגע
לשים מדבקה עם תאריך ולשים בשמש שבועיים בצד (:
ניתן להוסיף לכל תבשיל או סלט או בצלחת קטנה בארוחת הבוקר