לימון ליים כבוש
חומרים:
- 9 לימונים צהובים מלאים במיץ
- 4.5 כפות מלח גס
הוראות הכנה:
לחתוך את הלימונים לעיגולים של חצי ס"מלשים בכלי ערבובלהוסיף את המלח ולערבב טוב. בצנצנת נקייה להכניס את הלימונים אחד על השני ולסגור אותה לשלושה ימים לאחר שלושה ימים לדחוף את הלימונים עם היד שעליה כפפה כדי לא לגעת ישירות בלימונים. להוסיף מיץ לימון עד לכיסוי הלימונים ומעל שווה לשים רשת או משהו שהלימונים לא יעלו מעל המיץ כי זה יעלה עובש. לאחר כמה ימים כמה ניתן לעשות שימוש ולהכניס למקרר, ניתן להוסיף לכל תבשיל או סלט או בצלחת קטנה בארוחת הבוקר. תהנו…