חציל שרוף על הגריל

הוראות הכנה:

מדליקים את הגריל, מנקבים את החציל בכמה מקומות על מזלג ומניחים על הגריל. לאחר מספר דקות מסובבים את החציל וחוזרים על פעולה זאת – ככה שכל הצדדים קיבלו כמה דקות על הגריל. מורידים מהגריל ושמים את החציל במסננת שיוכל לטפטף וגם להתקרר.כאשר החציל מהתקרר, ניתן לקלף את החציל בזהירות ולהניח על צלחת הגשה.

מומלץ מעל כף טחינה, זרעי עגבניה, מיץ לימון, שמן זית, קצת מלח ופלפל וניתן גם סומק. תהנו! 

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
Shopping Cart
דילוג לתוכן