פנקייק שיבולת שועל ובננה

פנקייק שיבולת שועל ובננה


מצרכים:

  • חצי כוס שיבולת שועל – לטחון לקמח
  • 1 בננה גדולה
  • רבע כפית אבקת אפייה
  • רבע כוס חלב צמחי
  • 1 ביצה L
  • כף שטוחה מייפל טבעי
  • להגשה:
  • פרי טרי שאוהבים לקישוט
  • פקאן
  • מייפל טבעי

אופן ההכנה:


מועכים את הבננה בקערה ומוסיפים ביצה, מייפל ואת החלב הצמחי ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים קמח שיבולת שועל ואבקת אפייה ומערבבים טוב טוב.
מחממים מחבת עם מעט שמן זית ויוצקים מהבלילה בכמות ובגודל הרצוי. אחרי 2-3 דקות הופכים לצד שני לעוד 2-3 דק' או עד שמשחים מעט.
הצעת הגשה:
מסדרים את הפנקייקים בצלחת, מעל פרי לבחירה חתוך, פקאנים ומזלפים מייפל מעל הכל…

הפקה: אתר אמא של | צילום: אסף אמברם | בשיתוף: שיבולת שועל של קוואקר

אולי יעניין אותך

2 תגובות

  • Reply
    עדי
    מרץ 31, 2020 at 2:32 pm

    תודה רבה על המתכון, עשיתי היום, יאמיי 🙂

    • Reply
      ארז גולקו
      מרץ 31, 2020 at 8:18 pm

      שלום עדי, איזה כיף לשמוע את זה ממך!

להגיב על ארז גולקו לבטל תגובה

דילוג לתוכן