סיור ואדי ניסנאס

סדנת בישול בריא

ארוחות קולינריות

  • מרק ירקות חמצמץ

    מרק ירקות חמצמץ מצרכים: 1 חבילה של עלי מנגולד חתוך לרצועות 1 כוס גרגרי חומוס (שהושרו ללילה) 1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות 2 שומר חתוכים לקוביות 3 קישואים חתוכים לקוביות 1…

  • חמין של שבת

    חמין של שבת כמות לסיר של 10 ליטר מצרכים: 250 גרם שעועית לבנה מושרית ללילה 250 גרם שעועית אדומה מושרית ללילה 200 גרם גרגירי חומוס מושרים ללילה 250 גרם חיטה מושרית…

  • לביבות ללא גלוטן – טבעוני

    לביבות טעימות – טבעוני וללא גלוטן מתכון ל-12 לביבות מצרכים: 1 סלק בינוני 1 תפוח עץ – גרנט סמית עם הקליפה 1 תפוח אדמה 2 גזרים (בין קטן לבינוני) 2 בצלים…

  • סלט עגבניות צלויות

    סלט עגבניות צלויות ועלי רוקט מצרכים: 7 עגבניות תמר 2 כפות צנוברים קלויים(קלייה ביתית על מחבת ללא מלח) 2 כפות בוטנים קלויים(קלייה ביתית) 1 חבילה עלי רוקט 2 כפות חומץ בלסמי…

  • בטטה בתנור

    בטטות בתנור עם עשבי תיבול וגרעיני דלעת מצרכים: 2 בטטות בינוניות עם קליפה רבע כוס גרעיני דלעת (בקלייה ביתית על מחבת ללא מלח) שליש כוס נענע קצוצה שליש כוס פטרוזיליה קצוצה…

  • סלט ירוק עם סלק

    סלט ירוקים ואדומים ל3-4 אנשים מצרכים: 1 חבילה עלי ג'רג'יר (אורוגולה) 1 חבילה ריג'לה (רגלת הגינה) 1 חבילה עלי תרד שמן זית 2 סלק חי – בינוני 3-5 צנונית – תלוי…