סיור ואדי ניסנאס

מתנות - טעמים מהואדי

אורזים לכם בראנץ'

  • קראמבל תותים

    קראמבל תותים מכירים את הרגע הזה שאתם חייבים קינוח ואין לכם כוח או זמן להכין אחד? אז יש לי את הקינוח המושלם לרגעים האלו בדיוק וגם לעוד הרבה רגעים שרוצים משהו…

  • גבעולי תרד בתנור עם גבינת פרמז'ן

    גבעולי תרד בתנור עם גבינת פרמז'ן עכשיו שעונת התרד הגיעה והיא בשיאה, ניתן להשתמש בכל חלקי התרד. הפעם נעשה שימוש רק בגבעולי התרד. למתכונים עם עלי תרד תוכלו למצוא בבלוג. מצרכים:…

  • קבב דגים על תבשיל תרד וגרגירי חומוס

    קבב דג מצרכים לקבב דג (בערך 20 יח') 4 דגי בורי נקיים מעור ועצמות וקצוצים דק בסכין 2 בצלים לבנים גדולים קצוצים ומטוגנים עד להשחמה 2 ביצים חצי כוס קמח שיבולת…

  • חלת שושנים במילוי תרד וגבינות

    חלת שושנים במילוי תרד וגבינות מצרכים לחלה: 1 קילו קמח לבן 400 גרם מי ברז 15 גר' שמרים יבשים ( 40 גר' שמרים טריים) 2 ביצים 100 גר' סוכר 15 גר'…

  • כדורי לאבנה ביתית

    מתכון כדורי לאבנה ביתית רכיבים: 500 מ"ל יוגורט – עדיפות להשתמש במינימום ב6% -7% שומן חצי כפית מלח לימון לפי הטעם (לא חובה) שמן זית סומק זעתר חיתול לסינון אופן ההכנה:…

  • עונת הזיתים

    עונת הזיתים לפני כמה שנים שהתחלתי בהכנת זיתים במרפסת, זית זית עבר נגיעה קטנה עם אבן ונכנס לצנצנת. השנה אמרתי לעצמי שאני קונה כמה סוגים של זיתים מזיאד הבדואי בואדי, לומד…

  • עלי חובזה

    עלי חובזה שאני מגיע עם זר של עלי חובזה מהואדי אני מפריד את העלים שוטף טוב ומעביר לקופסה.. מאותו רגע כמעט כל עשייה שלי במטבח, אני מוציא את הקופסה ועושה שימוש…

  • עונת הירוקים

    עונת הירוקים! האהבה הגדולה שלי מתחילה בדיוק בתקופה הזאת של השנה. ביחד עם העונה שמתחלפת המטבח עובר שינוי ונכנסים כל העלים הירוקים שמגיעים לשווקים. הירוקים משדרגים אותנו בתוספת ערכים תזונתיים ענקית…

  • בריוש דלעת עם פטה

    בריוש דלעת פטה מתכון מצרכים לבצק: 550 ג' (4 כוסות) קמח לבן / או חצי שקית קמח שמרים טריים (25 ג' או 8 ג' שמרים יבשים) 14 ג' מלח 50 ג'…

  • שקשוקה תבשיל ריג'לה

    מתכון שקשוקה תבשיל ריג'לה (רגלת הגינה) מצרכים: צרור ריג'לה – קצוץ בעובי של 1 ס"מ כולל הגבעול 5 עגבניות בינוניות – גדולות חתוכות לסלט עבה 2 בצלים בינוניים קצוצים לסלט דק…

דילוג לתוכן