סיור ואדי ניסנאס

סדנת בישול בריא

ארוחות קולינריות

  • פחזניות תפוז, נענע וסומאק

    פחזניות תפוז, נענע וסומאק  לבצק רבוך: 125 ג' חלב  125 ג' מים  5 ג מלח 10 ג' סוכר  110 ג' חמאה 140 ג' קמח 4 ביצים גודל M   הוראות הכנה:  שלב…

  • בסבוסה עם נקטרינות וקרם מלבי

    בסבוסה עם נקטרינות וקרם מלבי תבנית חד פעמית קטנה לתנור בסבוסה: 40 ג' שמן 60 ג' חמאה חלמון 150 ג' סולת 50 ג' קמח 80 ג' סוכר  80 ג' קוקוס 180…

  • שייק מרענן

    שייק מרענן ל-4 אנשים רכיבים: 330 מ"ל מי קוקוס (קרטון קטן) 3 בננות קפואות 1 מנגו קפוא 1 כוס פירות יער 1 מקל סלרי 2 מלפפונים חופן נענע לימון לפי הטעם…

  • ירקות ממולאים בפריקי

    מלא ירקות ממולאים בפריקי – צמחוני רכיבים: 6 פלפלים בינוניים – מרוקנים (לשמור את החלק העליון) 6 קישואים בינוניים – מרוקנים 2 עגבניות בינוניות למילוי – מרוקנות 3 קרע(בעונה)- מרוקנת 3…

  • קישואים בתנור עם צ'זיקי

    קישואים בתנור עם צ'זיקי מתכון ל-2 צלחות הגשה אופן הכנת הצ'יזיקי: מכינים לאבנה רכיבים: 500 מ"ל יוגורט חצי כפית מלח חיתול בד/ נייר סופג רב פעמי 3 מלפפונים בינוניים עם הקליפה…

  • טארט ליים ובזיליקום

    טארט ליים בזיליקום מצרכים: בצק פריך 200 ג קמח  120 ג חמאה  ביצה  75 ג אבקת סוכר  קצת מלח  הוראות הכנה: שלב 1מערבבים קמח, אבקת סוכר, מלח, חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות במיקסר עם וו גיטרה עד שיש פירורים דקים.…

  • מאפינס אוכמניות

    מאפינס אוכמניות – ללא גלוטן מתכון ל- 10 מיני מאפינס או 6 מאפינס גדולים בתבנית סטנדרטית מתכון זה נוצר כחלק משיתוף פעולה עם דביר בר  – מהאתר ללא גלוטן מצרכים: 150…

  • גאלט ממולא במנגולד וגבינת פטה

    גאלט ממולא ללא גלוטן מתכון זה נוצר כחלק משיתוף פעולה עם דביר בר  – מהאתר ללא גלוטן מצרכים לבצק: 1 כוס קמח שיבולת שועל ללא גלוטן 1 כוס קמח חומוס חצי…

  • גבינת בושה

    גבינת בושה בדבש וטימין מתכון ל- 4 אנשים מצרכים: 150 גרם גבינת בושה 3 כפות דבש 2 גבעולי טימין אופן ההכנה: מניחים את הבושה על תבנית קטנה עם נייר אפייה. שופכים…

  • קרפצ'יו תאנים

    קרפצ'יו תאנים של קיץ מתכון לצלחת הגשה אחת שטוחה מצרכים: 3-4 תאנים טריות גבינת ג'יבנה/ פטה מפוררת – לפי הטעם חופן צנובר קלוי 2- 3 קורט גרידת לימון שמן זית קורט…