סיור ואדי ניסנאס

סדנת בישול בריא

ארוחות קולינריות

  • רוטב פסטו

    רוטב פסטו עם קישואים צרובים וצנוברים מתכון ל2-3 מנות מצרכים: 1 צרור בזיליקום טרי 3 גבעולים בצל ירוק חתוכים גס שמן זית 2 קורט מלח קורט פלפל 2-3 שיני שום 4…

  • פסטה ביתית

    פסטה ביתית מקמח כוסמין מלא מתכון ל4-5 מנות מצרכים: 300 גרם קמח כוסמין מלא 3 ביצים 1 כף שמן זית קורט מלח אופן ההכנה: מערבבים את המצרכים ביחד בקערה או במעבד…

  • עכוב עטוף בקבב

    עכוב עטוף בקבב *עכוב הוא צמח קוצני, בעל טעם ייחודי מאוד שמגיע אלינו בין חודש פברואר – לאפריל. שווה ממש לנצל את התקופה הקצרה שלו ☺ מצרכים לקבב: 20 יחידות עכוב…

  • סלט חוביזה

    סלט חוביזה שומר וקולרבי מצרכים: חופן עלי חוביזה 1 קולרבי מקולף 1 שומר 1 בצל סגול 1 אגס קשה מיץ מלימון קורט פלפל 2 קורט מלח קורט סומק שמן זית אופן…

  • סינייה בשר

    סינייה בשר בקר וכבש ל-2 תבניות מצרכים: 2 תבניות סינייה עגולות קוטר 22 800 גרם בשר בקר טחון 200 גרם בשר כבש טחון חצי כוס נענע קצוצה חצי כוס פטרוזיליה קצוצה…

  • גלידת בננה תמר פקאן טבעוני

    גלידת בננה תמר פקאן – טבעוני מתכון ל2 מנות מצרכים: 1.5 בננות קפואות 1 תמר חופן פקאן טבעי (לא קלוי) אופן ההכנה: במעבד מזון טוחנים את הפקאן. לאחר מכן מוסיפים את…