מאפיית פלאפלה

מאפיית פלאפלה

המאפיה פתוחה משעות הבוקר המוקדמות ומייצרת כמה וכמה פרודוקטים שכמה מהם הם גולת הכותרת של המקום. המקום מייצר לאפות כמעט לכל העסקים בחיפה. הלאפות שלהם מתאפיינות באלסטיות ובחוזק שלהם והן לא נקרעות ולכן הרוטב לא נוזל מהן.

יש גם את הבסיסים שהם חצי אפויים שניתן להשים עליהם כל תוספת שאתם אוהבים (גבינה, זעתר, סומק ועוד) מכניסים לתנור לחצי אפייה נוספת ונהנים ממאפה טרי ומדהים. היום תטעמו במקום פיתות שמוכנות לאכילה עם תוספות ג'יבני/ זעתר שיצאו הרגע מהתנור.  ג'יבני היא הגבינה המסורתית של החברה הערבית שהשימוש העיקרי שלה הוא בכנאפה. מדובר בגבינת עיזים בשילוב עם בקר בשביל לאזן אותה. ניתן לעשות בג'יבני עוד שימושים רבים במטבח :  לטגן או לצרוב על הגריל כמו חלומי, לגרד לתוך סלטים, בתוך מאפים בתנור. אם אתם אוהבי מטבח, ניתן כמובן לרכוש את המוצרים ושחק אתם במטבח הביתי שלכם.

כתובת: ואדי 41, חיפה

Shopping Cart
דילוג לתוכן