כנאפה

ביקשתם כל כך יפה!!!

הכנאפה שלנו

חומרים:

  • לתבנית קוטר 25 סמ
  • 150 גרם שערות קדאיף טריות
  • 150 גרם גבינת ג'בני
  • 100 גרם חמאה טובה
  • 3/4 כוס סוכר
  • קצת חלווה

הוראות הכנה:

לחתוך את הגבינה כמו לסלט ולשים אותה בקערה עם מים רותחים, לאחר שהמים יתקררו לסנן את הגבינה ולשטוף אותה במים קרים.

להמיס במיקרו את החמאה אבל לא לשרוף אותה.
לשים בתבנית חצי מכמות החמאה המומסת
ולעשות שהיא תהיה על כל תחתית התבנית.
מרפדים עם קצת פחות מחצי של שערות הקדאיף את תחתית התבנית.

לפזר את כל הגבינה על שערות הקדאיף בצורה שווה .

לקחת את יתר שערות הקדאיף ולפזר מעל הגבינה ולהדק קצת,
את יתר החמאה לזלף מעל השערות.

לחמם תנור ל200 מעלות ולהכניס את התבנית,
זה מוכן כאשר החלק העליון שחום יפה.

בנתיים ממיסים בסיר את הסוכר ו3/4 כוס מים עד שהסוכר מומס.

שזה יוצא מהתנור שופכים את מי הסוכר בצורה שווה על השערות ואז מעל את החלווה ולהגיש.

יש לכם כנאפה

אולי יעניין אותך

4 תגובות

  • Reply
    שושה
    יולי 30, 2018 at 9:23 pm

    נשמע קל ומגניב – תודה! שושה

    • Reply
      ארז גולקו
      יולי 30, 2018 at 11:51 pm

      היי שושה , זה באמת קל ממש וטעים מאוד!!!! תספרי איך יצא (:

  • Reply
    גרשון
    יולי 30, 2018 at 11:31 pm

    איפה ניתן להשיג גבינת ג'בני?

    • Reply
      ארז גולקו
      יולי 30, 2018 at 11:33 pm

      היי גרשון
      אני קונה את הגבינה בשוק בואדי ניסנס בחיפה אשמח לעזור בכל שאלה נוספת ובהצלחה במתכון!

להשאיר תגובה