גרנולה – מתכון ביתי

גרנולה:

רכיבים:

  • כוסמת ירוקה שליש כוס
  • שיבולת שועל כוס ושליש
  • רבע כוס גרעיני דלעת
  • רבע כוס גרעיני חמנייה
  • 2-3 כפות שומשום מלא
  • טחינה 4 כפות
  • סילאן 3.5 כפות
  • שמן קוקוס 3.5 כפות
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

קולים את הכוסמת הירוקה בתנור 150 מעלות  ל20 דק' ולהוסיף את השיבולת שועל גרעיני דלעת וחמנייה ל10 דק' האחרונות. לשים לב כל הזמן שלא נשרף ואם צריך להנמיך חום או להוציא.. לפי העין.

מערבבים בקערה שמן קוקוס סילאן וטחינה שיהיו נוזליים (אני חיממתי מחבת טיפה והורדתי מהאש ואז שמתי ככה שהחום שנשאר גורם להם להיות נוזל)

אחרי שהכל מתקרר גם התערובת מהתנור וגם תערובת הנוזלית מערבבים יחד בקערה ומפזרים על תבנית עם נייר אפייה מלמעלה ולמטה ומהדקים טוב טוב
למקרר לשעה שעתיים  להתמצקות ובתאבון ❣
אני שומרת במקרר כל הזמן
אפשר להוסיף פירות יבשים / קשיו / שקדים

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה